21 augusti 2012

Spola tillbaka tiden

Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden. Spola tillbaka tiden till den tid då man gjort någonting som man ångrar, eller tvärt om, för att uppleva någonting som man inte upplevde under en tid. Spola tillbaka tiden för att berätta saker till någon som man aldrig sa, eller ta tillbaka saker som man sagt till någon som man ångrar att man sagt. Spola tillbaka tiden för at visa mer uppskattning till en person som man borde visat mer uppskattning till, eller berättat hur mycket någon betydde då den var i livet. I verkligheten går det tyvärr inte att få det ogjorda gjort eller det gjorda ogjort. I verkligheten är det gjorda gjort och hur mycket man än vill få det ogjort, kommer det vara gjort. I verkligheten, måste man lämna det gamla bakom sig, för att pausa, tänka lämna det bakom sig, och ibland...helt starta om på nytt.



1 kommentar:

  1. Oftast handlar det bara om ett ord. Ja eller nej. De två orden har sina magiska påverkan...säger man ja, öppnas en ny värld, byggs upp saker o ting och annat rasar ner. Säger man Nej, händer d samma. Man vet inte vad som är bäst för en när man tar beslutet, man har inte en anning om vad kommer att hända när man tar ett beslut. Därför som du skrev i ett av dina tidigare inlägg att man ska göra det som känns rätt från botten av sitt hjärta.
    Om man gör det då behöver man inte ångra någonting tycker jag för det känndes rätt då man tog beslutet, sagt eller inte sagt det man tror d kunde ändra situationen.
    Jag tror att vi människor samspelar med universumet. Jag tror inte att det är bara vi som tar besluten, universumets kraft har sin roll och beslut också.

    SvaraRadera