17 oktober 2012

Vilket jävla pusslande

Det är verkliiiiigen ett jävla pussel att få ihop allting som man vill få ihop (när allting inte går att få ihop som man vill få ihop det) Den ekonomiska biten är största stressmomentet, sen kommer jobbpassen som är för få, träning, skola, mig själv, mitt projekt och att vara en bra mamma. Det är inte ett lätt pussel. Önskar att jag kunde vinna på en trisslott och vinna pengar för några månader framåt....Så att jag kunde slippa känna stressen för pengar, bara just för tillfället. Men vem önskar inte att man vann pengar liksom?! Överdrivet trött tjej i både hjärna och kropp. Så godnattt (hoppas på en trissvinst eller vikinglotto vinst på min oköpta triss/vikinglottolott imorgon.....) Puss på er alla hemliga läsare.
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Ovanligt med vinst på lotter här i livet. Kämpa heter det...man bli bara starkare av att kämpa. Du klarar det. What one man/woman can do, another can do.
    Fint hälsband by the way :)

    SvaraRadera
  2. Du är en bra mamma gumman :-) du gör ju redan allt detta :-) <3 slappna av och känn lugnet... Det finns värre mammor än du, tro mig <3 /Alexandra l

    SvaraRadera