29 februari 2012

Det här med tålamod

Var inne och läste lite träningsbloggar igår. Gick igenom en massa tips, och såklart fastnade jag på "ha tålamod". Tålamod och jag går verkligen inte hand i hand, och jag är en människa som vill se resultat direkt, oavsätt vad jag gör. Jag antar att jag och tålamod måste bli bästa vänner hädanefter, med tanke på att träningsresultaten inte visar sig på en natt.




28 februari 2012

Tack för din fina suprise

Jag tänkte gå och lägga mig, men avslutade kvällen på cafe göteborgs med nas istället! Har ni tänkt på vad en överraskning, kan göra en glad inombords? Ni vet när man blir överraskad av en person man tycker om, helt utan anledning? Ikväll överraskade nas mig med ett paket, med orden "jag tänkte på dig när jag såg dethär" Jag blev glad, ja. Jag älskar överraskningar. Tack bästa nas för din fina suprise.




Offer för reklamen?



Jag vet. Håller tummarna att den faktsikt fungerar. Sånna här saker
brukar ju inte vara bäst i test precis. Upp till bevis nu då.

Vill man vara fin

Gårdagen spenderades på gymmet, idag också. Har kommit in i bästa träningsmodet och jag ska se till att det håller i sig. Nu kommer det bli beach 2012, på riktigt. Jag gjorde värsta/bästa magövningen idag, den dödade verklgen min mage. Imorgon blir det kondition. Har en tendens att gå all in för att sedan tappa motivationen, men denhär gången ska jag inte ge upp, även dom dagar jag känner att jag inte orkar träna. Vill man vara fin så får man lida pin. 

25 februari 2012

Välkommen till familjen

I´m back on track på vägarna!!! Idag blev bilen min och jag blev så glad så jag fick rysningar (no joke). Så som jag har kollat, sökt, längtat och saknat en bil! Nu är den min, och jag kommer vårda den väl. Har lärt mig hur man inte ska ta hand om en bil sen min första. Välkommen till familjen kära audi.


Alltid vid min sida

En person jag alltid kan lita på, är min farmor. Hon finns där för mig vad som än händer, och ger sina kloka råd till mig när jag inte vet vilka beslut jag ska ta. Hon är den stöttepelare många människor önskar att dom hade, men aldrig haft. Hon är den jag litar på till hundratjugo procent, och hon är den starkaste kvinnan jag känner. Det finns inga ord i världen hur mycket min farmor betyder för mig. Det minsta jag kan säga är att jag älskar henne, från botten av mitt hjärta.

24 februari 2012

All that matters

Motgångar möter vi i livet...både stora och små! Man vet aldrig vad som händer imorgon så det gäller att vara tacksam för det man har! Uppskatta det varje dag, och visa hur mycket man uppskattar personerna man bryr sig om! Det behöver inte vara värsta grejen, det räcker med några fina ord. Jag är en person som är bra på att visa kärlek till dom jag tycker om. Det kan vara så "lite" som ett fint sms till någon av mina vänner, som visar min uppskattning att jag är glad att dom finns. För jag är verkligen glad åt dom personer som finns i mitt liv. Vi skrattar oss igenom motgångar, och skrattar tills vi gråter åt andra saker! Att ha någon som är på riktigt, att luta sig emot oavsett om man är glad eller ledsen, förbannad eller arg, is all that matters!


Mitt nattliga besök

Jag och min vän ligger i sängen och ska sova. Det är tyst en lång stund, och jag är inne och kollar facebook. Plötsigt reser mitt nattliga besök sig upp från ingenstans (jag trodde att hon hade somnat) och säger: DU! jag ska köra en benövning nu bara. Jag fick psykos. Aha....Vad hände där? Klart att hon ska börja köra benövningar klockan tio i ett på natten. Förövrigt håller hon på med sina benövningar just nu. Ibland undrar man ju vad det är frågan om. Aja, bra att träningspeppen är på topp iallafall.


Right at the moment


I open up my eyes,and then I realize, 
u´re fading away

22 februari 2012

När någon säger något

Det är många människor som är bra på att prata. Oftast pratar människorna som öppnar sin mun om hur dålig en person är, och det är inte ofta man berömmer folk runt omkring och säger hur duktig man tycker att dom är. Vissa människor tycker till och med att det är roligt att prata skit om varandra. Trotts att man berömmer en person, eller gillar någonting som personen gör/gjort och tycker det håller det tyst för sig själv. Igår var det en tjej som gav mig beröm.Beröm,som verkligen träffade mig rakt i hjärtat. Det var följande "Man ser verkligen att du brinner för det du jobbar med". Tänk vad beröm av en person kan göra. Jag blev glad, för jag gör verkligen det. Jag älskar mitt jobb, och det var så roligt att hon såg på mig (när jag pratade om det) att jag gör det.


Then close your eyes and see from the heart


Jag håller tummarna hårt

Jag håller tummarna hårt för mig själv och theo. Har kollat runt efter en bil till mig och theo länge..men ingen har fallit mig i smaken, varit utan motor and so on, som ni redan vet! Nu har jag hittat en bil...som i mina ögon är grym, och som jag verkligen hoppas är lika fin i verkligheten som på bild! Det känns verkligen som ett projekt att fixa vissa grejer när man är van med att ha bil, och plötsligt står utan. Vardagliga saker som man är van att bara kunna gasa iväg och fixa, blir ett projekt. Hoppas, att den är fin!


L O V E

16 februari 2012

Blir lika besviken varje gång

Bra dag, trött nu. Har börjat bli sjukt trött på kvällarna! Har suttit och kollat på blocket idag (igen). Har blivit blocket-besatt och går in och kollar var tionde minut, i hopp om att bilen jag letar efter ska ha kommit ut. Jag blir lika besviken varje gång jag inser att det är samma bilar som för tio minuter sen som ligger ute (samma bilar som i december och samma bilar som jag redan kollat in). Aja, turen måste ju vara på min sida snart. Håller tummarna att jag hittar bilen som jag letar efter, inom en snar framtid.

Isn´t that ironic


15 februari 2012

Kärleksbullbak på högsta nivå

Kvällen börjar leda mot sitt slut...och vi har hunnit med att baka bullar. Theo diggade verkligen bullbaket, och han hade fullt upp med att "dega" med degen och pensla bullarna med ägg. Vi hade en riktigt rolig stund tillsammans när vi bakade. Jag och theo har typ samma humor? Vi sitter och skrattar åt samma saker iallafall. Bästa stunden är när vi båda bara sitter och garvar åt ingenting och inte kan sluta. Vi får sånna attacker både jag och han. Vid dom stunderna känner jag hur lycklig jag är åt min son och livet lite extra.

Antingen har den ingen motor, eller så är den avställd

Har pluggat hela dagen, snart ska jag hämta mini-me. Idag ska vi ha bakdag och baka bullar. Sist vi bakade satt theo och käkade upp degen (förstår inte hur han kunde tycka det var gott?) och jag bakade av den stump som fan kvar. Förhoppningsvis äter han mindre och bakar mer idag. Jag håller för tillfället på och kolla efter en bil, men direkt jag ser en bil som jag diggar (det är inte ofta jag väl hittar en som jag gillar) och tycker ser snygg ut...han den antingen ingen motor, är avställd, finns längst ner i södra sverige, eller har något konstigt fel som jag säkert skulle få betala flera hundratusen för bara för att jag har den tur jag har med bilar som jag har. Hittade bästa bilen igår, but guess what? Den fanns inte kvar, såklart. Felet med mig är att jag sitter och kollar in en bil o drömmer mig bort så länge, att innan jag ens hunnit höra av mig och se att ingen har köpt den, så är den såld. Kanske borde ändra lite rutiner där? Kolla om den är kvar först, drömma sen. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska hämta theo.


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do

Har ni någon gång stått mellan två val, haft ena sidan av hjärtat på en sida, och den andra sidan på andra? Tänk vilka situationer man kan hamna i ibland, och inte ha någon aning om vilket val man ska välja. Det hade varit skönt att överlåta vissa val till andra människor, men med tanke på att det trotts allt är jag som lever mitt eget liv, och måste bestämma vad jag själv vill. Det är svårt bara när man inte riktigt vet vad det är man vill, egentligen. Svårt att fatta ett beslut, när man inte är helt besluten om beslutet.

14 februari 2012

Kärlek ska man visa varje dag


Fick bästa alla hjärtans dags pussen av min bästa. Han börjar bli så stor, nu när jag kollar på bilden skulle man lika gärna kunna tro att han är min pojkvän haha. Mycket som händer just nu, en jävla massa mer att hinna med. Det känns som att veckorna bara springer förbi rakt framför ansiktet på mig. Jag har kommit på att jag verkligen är i behov av kalendern jag fick av min kära vän. Jag ärrrr verkligen världens sämsta planerare, och planerar alltid in fel saker vid fel tillfälle. Ikväll har vi varit ute på promenad o sen bara myst hemma, bästa pappsen kom förbi med en chockladkartong för o visa sin uppskattning på alla hjärtans dag. En dag som är överskattad från min sida. Kärlek till sina nära ska man visa varje dag. Nu ska jag lägga mig och se en film, imorgon..plugg-dag.

Dont leave something good


10 februari 2012

Today is a special day

Idag fyller nämligen en av mina närmaste vänner år, därför..gick jag, theo, emma och nasrin (den vardagliga truppen)  ut och käkade mat för o fira hennes dag. Vi satt och pratade om allt och ingenting, samtidigt som vi åt världens godaste mat. Jag vet inte om det bara var för att alla var så hungriga, eller om det var pga att det kändes som att jag inte hade ätit på en vecka då vi kom dit, men jag åt och åt. Bästa maten. Det var längesen jag och theo var ut och käkade, så det var supermysigt att komma ut idag. När vi hade ätit klart gick vi till is-slottet och theo fick åka rutchkana, och rida en is-häst. Hästen såg sjukt kall och tråkig ut i mina ögon, men det var nog det han diggade mest på födelsedagsfirandet (& att öppna emmas presenter såklart)

<3

9 februari 2012

Mirakelkur som funkar

 I never dropped anyone I belived in

Diggar bilden stenhårt...synd bara att det skulle vara en blomkvist just på kortet så att det ser ut som att jag har världens tightaste beiga shorts på mig. Från en sak till en annan, vilken vecka det har varit. Jag tror aldrig att det har hänt såhär mycket på en början av en vecka någonsin, så som det har hänt i veckan. Idag har vi varit på vårdcentralen och vi båda två fått en grym hostmedicin som kommer döda alla inflamerade och infekterade och baktrierade celler i kroppen hah! Nu ska jag lägga mig och sova,börjar verkligen känna hur mycket jag längtar efter sömn med tanke på att jag varit vaken sen 6.

6 februari 2012

22.12


When you think you've moved on, there will always be the song which will bring back
all the memories you thought you've forgotten.

It´s all so weird that sometimes I wonder if it really happening

It sometimes feels like a strange movie, you know,
it's all so weird that sometimes I wonder if it is really happening.


3 februari 2012

Forever by your side

Dagen började med tandläkarbesök och slutade på tatueringsstudion. Jag fick en impulsattack idag och gick och skrev upp mig på drop-in listan. När jag skrev upp mig tänkte jag "idag eller aldrig", och jag måste erkänna att jag var ganska stressad när klockan blev 17, 17:15, 17:30 och dom stängde kl 18. Jag ringde dit med hjärtat i halsgropen vid halv sex och trodde att dom skulle säga att dom inte skulle hinna med mig idag, men det gjorde dom! Nu sitter tatueringen jag så länge tänkt, på min högra axel, och kommer följa mig resten av mitt liv! Finally.




2 februari 2012

1 februari 2012

Det spelar ingen roll vem man är



Det spelar ingen roll vem man är. När någonting oförutsägbart inträffar kan även den största person känna sig liten. Vissa situationer kan man helt enkelt inte styra över. När dessa situationer trotts allt dyker upp, har man inget annat val än att låta tiden avgöra om vad framtiden kommer göra. Hur jobbigt det än känns att i just den stunden, inte känna makten över sitt eget liv.