30 april 2012

Vill man va fin får man lida pin

Mitt valborgsfirande startade jag med en proteinshejjjjjjjk och iksu.....jag och min kära kusin körde på hårt idag, fööööör hårt. Tror jag har sträckt svanskotan...hur man nu lyckas med det? Hoppas den sträcker ut sig snart så att jag slipper ha ont ikväll...det gör så jävla ont!!!! Vill man va fin får man lida pin, men att sträcka svanskotan är ju lite överdrivet för o bli fin.......Gllllllad valborg!!!!!!

Hahahh...humorn på toppp

Från att vara allt till att bara bli någon

Isnt that ironic? Hur en person som som stått en nära kan försvinna ur ens vardag? Jag förstår inte hur en vän/släkting/pojkvän som man delat och spenderat sitt liv med, kan bli någon......Endast bli någon som man brukade känna.


28 april 2012

Tröttare än vad jag ser ut

Det är inte lätt med domhär nattskifts och dagskifts omställningarna. Känner mig inte piggast i stan idag...känns som att jag är bakis, måste bero på mina kaffekannor sen gårdagen. Nu ska jag duscha, försöka bli människa, och fortsätta halsa kaffe. Jag undrar vad jag hade gjort om det inte funnits kaffe? Jisses...Vill inte ens tänka på det. Idag är en bra dag, och den kommer bara bli bättre.


: )

Just do what you love and believe in

....Don't aim for success if you want it;
just do what you love and believe in,
and it will come naturally.

Borta bra men hemma bäst

Amen duuuuu....tröttheten börjar komma ikapp. Jag har försökt att knuffa iväg den genom att sysselsätta mig här på jobbet, men nu gåre inte längre. När jag var påväg hem till jobbet körde en gubbe förbi mig och gäspade precis, och då bara för att jag såg att han gäspade, började jag såjklart också att gäspa. Sjukt hur det smittar av sig alltså, haha. Nu bara för att jag sitter och skriver om gäspningar börjar jag gäspa...Vad äre frågan om?  Dags för kaffebryggare nummer 2. Jag längtar hem till min säng jättemycket just nu...Tänker på hur den står där renbäddad och bara väntar på mig. Aja, endast fyra timmar kvar nu. Hejjjja mig hejjja mig! Jag blir alltid taggad när jag skriver sådär....kanske för att jag hör min egen röst säga det i mitt huvud? Hahah. Nu ska jag pumpa lite musik, brygga kaffe, städa, och hålla tummarna att natten fortsätter lika bra som den gjort hittillls.
 
 

Ett inlägg tillägnat DIG

Man har många människor runt omkring sig i sitt liv. Vissa personer har kommit  in i livet och försvunnit lika snabbt, medans andra personer är personer som man vet att man vad som än händer, aldrig kommer släppa taget om. Vi träffades på ICA KVANTUM för några år sedan (no joke) och sen den dagen har våra dagar tillsammans bara eskalerat (blivit fler). Vi har skrattat ihop, tvättat bilar ihop, pickenickat ihop, kämpat ihop, gråtit ihop, delat en katt ihop, färgat håret ihop, sovit ihop, vaknat upp ihop, tränat ihop, kämpat ihop....Ja listan kan göras lång. När problem har försökt slå ner oss har vi skrattat oss igenom dom (oftast, ibland har vi gråtit oss igenom dom också)...men vi har endå tagit oss igenom dom.......IHOP. Jag pratar såklart om LENNY, linea, KRILLÄ,  NEA, marklund (kärt barn har många namn). Idag är det 23år sedan du föddes, det känns som att jag känt dig helt livet, och jag tror fortfarande att vi är syskon på riktigt (för vi såg likadana ut när vi va små, måste blivit fel på BB-bytningen) GRATTIS på din stora dag, vi blir bara äldre och äldre...men vi blir äldre och äldre, IHOP. Trotts motgångar och problem, finns jag där och försöker stötta dig så mycket jag kan. Jag är glad att vi möttes på ICA, och att vi fortfarande står vi varandras sida. LOVVVE.

27 april 2012

Minnet är på topppppp

Nottttt....Är minnet på topp när jag blir glatt överraskad över vad jag hade packat ner i matsäcken till natten? NATTEN börjar bra!!  Jag glömde/hade inte tid att sova på dagen (som vanligt) Förvirringstillståndet blir ju inte bättre av att jag tagit bort mitt gamla nagellack med aceton i det lilla personalrummet....nu stinker det aceton och jag har andningssvårigheter och kan knappt andas. Smart jag!!!! Jag yrade ju omkring redan innan acetonincidenten, undra hur mycket jag kommer yra nu....Aja, jag önskar mig själv en lyckad natt.


När man kämpar

When you feel like giving up, remember why you hold on so long in the first place! Den texten följer med mig i hjärtat, hela tiden. Jag kan inte komma på någon speciell situation, för citatet går att koppla ihop till många olika dagar. När man kämpar tillräckligt mycket för någonting som man vill ha, så uppnår sitt mål... tillslut. Om man inte nått målet när man tror att man nått slutet, så är det inte slutet. Jag är inte den som ger mig i första taget när jag väl har bestämt mig. När jag har kommit fram till en sak jag verkligen vill lyckas med...så ger jag mig inte, även om jag stundtals känner att jag verkligen vill ge upp. Det viktigaste är, att aldrig ge upp...även om det tar längre tid och är jobbigare än man först förväntat sig. Ingenting bra kommer till en, man måste kämpa för att få det man vill ha.

Cause when someone tell me I can't,
I take it as a challenge, not fate.


25 april 2012

Jag ligger

Jag ligger och stirrar rakt fram och kommer på mig själv kolla på klockan....Om sju timmar ska jag upp! Jag har en tendens att stressa upp mig över att jag ska upp snart, och då stressar jag upp mig så mycket att jag inte somnar förens när jag ska upp och klockan ringer, feel me? Ikväll ska bli en annorlunda kväll!!! Hoppas att sömntåget kommer förbiåkandes inom kort...Imorgon, jobbb!!!!

 It´s always nice to have someone in your life,
who can make you smile. Even when they´re not around
.

Lär dig vara din egen inspirationskälla

Om man vill någonting riktigt mycket. Om man brinner för någonting, och vill lyckas med det måste man tro på sig själv. För det spelar ingen roll om hundra personer tror att man inte kommer lyckas, så länge man tror att man kan lyckas själv. Jag tror att fallgropar som dyker upp i livet gör en starkare: Om man väljer att resa sig upp, fortsätta tro på sig själv, sikta på målet, och köra igen. Du är huvudpersonen i ditt eget liv. Lär dig vara din egen inspirationskälla.

24 april 2012

Jag ska bli lugnare

När man kommer till ett vägskäl i livet då man inte vet på vilket ben man ska stå, eller vill stå på. När man inte har en aning om åt vilket håll man vill gå, men trotts detta fortsätter att köra på för att få allting att fungera. När man kör på utan att tänka och känna efter vad det är man egentligen vill, måste man sätta sig ner och känna lugnet. Jag är verkligen sämst!!! på att känna lugnet. Jag tror inte att det finns någon som är så otålig och stressad människa som jag. Jag är på riktigt den otåligaste och stressigaste människan jag själv känner, jag vet inte hur man känner lugnet. Jag tar på mig mer än vad jag egentligen borde, stressar upp mig över saker i onödan, och försöker klistra och klippa för att få allting att gå runt. Ofast glömmer jag bort att känna efter vad det är jag egentligen känner och vart det är jag är påväg. Från och med ikväll, lovar jag mig själv att försöka lära mig att känna lugnet.  Jag ska bli lugnare. Med ett leende på läpparna och kämparglöden från hela mitt hjärta, viljan att bli bättre på att känna lugnet, ska jag bli lugnare!!!! Whoppppwhoppp..



En helt vanlig nyströms-diskussion

Jag och elin sitter på bussen, en timmerbil kör förbi oss.
Jag: Alltså Elin, tänk om du hade kört timmerbil?
Elin kollar frågande på mig: Ja?....
Jag: Det hade ju inte varit många timmerstockar kvar när du
kom fram till slutdestinationen iallafall.

Puss.








22 april 2012

Det är svårt


Jag känner turbolennnnnnnns....i min hjärna, mina lår, och i hela vardagen! Det är svårt att veta vad det är man vill, när man inte vet vad det är man det är man vill,egentligen. Det är en konstig känsla. Jag brukar alltid veta vad jag vill, men just nu känns min hjärna som en torktummlare som har hängt sig o bara snurrar runt..Tänker men ju mer jag tänker ju mer förvirrad känner jag mig. Vad hände? Jag vet inte.

19 april 2012

Min armbåge har somnat

Ajjjjjjjjjjjjjjjj.....jag ligger på min ena armbåge och den har somnat. Kan ens ens armbåge somna? (Konstig svenska där)..... Ja, jag är tydligen ett levande bevis på att det faktiskt går. Då vare ju det också, då måste jag ju börja stretcha ut armbågen....hur man nu gör det? Sen vi kom hem från våran utflyktsfärd har jag hunnit med att spilla ut ett glas vatten över hela mig, kokat bort vattnet som jag höll på att göra te av i kastrullen, ätit middag?!?!? Och nu har armbågen somnat. Kunde de blivit värre? Ja, faktsikt!!!! Det hade kunnat vara så sjukt mycket värre än såhär! Nu ska jag lägga mig och se på film, sen sova....sen träna imorgon!!!




I will just keep on going, and going, and going

Då hade ni förstått

Idag har varit en stressig dag, började dagen på iksu  mellanlandade på några andra ställen och avslutade dagen hos farmor på sjukhuset. Hon blev glad att vi kom. Trotts att jag har haft världens stressigaste dag, känner jag mig lugn. Bara genom att spendera tid tillsammans med min farmor, och vara i hennes närvaro gör mig lugn. Ni får tycka att jag tjatar, skriver, höjer henne till skyarna, och berättar mycket om min farmor. Mennnn grejen är....Jag önskar att alla hade en sån stark människa i sitt liv, då hade ni förstått vad det är jag pratar om...Hon är the greatest and strongest person I know!!




18 april 2012

För det som har hänt, ser jag som en läxa jag har lärt mig av den

För det som har hänt, ser jag som en läxa jag har lärt mig av den. Jag kommer aldrig sluta tro. Om man slutar tro kommer man ingenstans, varken med sig själv eller någonting annat. Om man tror på sig själv kan man gå långt. Om man fortsätter tro på dig själv trotts att man hamnar i svackor i livet, går man längre. Idag känner jag mig gladare än vanligt. Jag älskar att träffa fina människor, som idag. Människor som lyssnar på riktigt och förstår vad det är man pratar om. Inte människor som man pratar för men som inte lyssnar på vad det är man pratar om, egentligen. Det är skillnad på människor och människor. Jag har världens energi....varit och tränat, rensat ut halva lägenhetens skåp och halva lägenheten, och jag har fortfarande energi kvar. Jag älskar dagar som idag!!!!!


Det jag ser i horisonten är nått jag vet att jag får

I´m gonna make it to the topppppppppppppppppppppp

17 april 2012

Puss mina fina


 Good friends are hard to find
Harder to leave, and impossible to forget.

Jag vet, och det vet hon också

Tillbaka till verkligheten, och tillbaka till vardagen. Träningen idag gick bra. Ska köra hårt resten av veckan också. Var och hälsade på farmor igen, det är jobbigt att veta att hon ligger där ensam.Jag vill finnas där hela tiden för henne. Jag vill varje stund och varje sekund finnas vid hennes sida, men jag har inte möjligheten till det, och jag hatar det. Känner mig splittrad...Ingenting är sig likt och vardagen känns inte lika vardaglig längre. Känner en inre stress. Hatar att veta och inte kunna påverka fast jag vill. Det är jobbigaste känslan som finns. Hon är alltid i mitt hjärta även fast jag inte alltid kan finnas vid hennes sida. Jag vet, och det gör hon också.


And now off to the...

Behöver jag ens skriva mer? Vet inte....tror ni fattar fart jag är påväg...
Meeeeeeeeen, and now off to the gym!!!

16 april 2012

Älskling, du har blivit fet

När jag var ute på powerwalk tidigare kände jag att jag var sugen på något gott...gick till obs, och stannade såklart upp vid godishyllorna som nu förövrigt är typ halva obs. Kollade in alla frestande chockladkakor som såg frestande ut, men gick förbi..På vägen gick jag förbi lösviktsgodiset bestämde jag mig för att köpa en godis, som blev två, som blev tre, och som slutade i tolv godisar. Tänkte äta upp dom...men sen fick jag ångest när jag väl gick ut med påsen i handen, så jag la undan den och har fortfarande inte tagit en enda..inte ens provsmakat. Påväg hem från obs kände jag nämligen att jag egenltigen var hungrig, så jag har nu lagt undan min godispåse, och håller på att fixa en tallrik med ägg, keso, sallad, och avokado med citron på. Vi skippar godisarna idag...och framöver. Jag kollade nyss på "älskling, du har blivit fet" som gav mig världens motivation. 12 kilo på 7 veckor. Galet. Imorgon blir det iksu....nu jävlar ska det tränas.



När jag väl sätter igång....

Ja..Såhär ligger det till. Jag slutade jobbade för cirka 1 timme sen och jag kom hem för ungefär en timme sen också med tanke på att jag jobbade på jobbet som ligger granne med mig. När jag kom hem tänkte jag gå och lägga mig direkt, men jag kände mig inte trött. Med tanke på att jag inte kände mig trött, kom jag på att jag skulle plocka undan lite, sen kom jag på att jag skulle dammsuga....sen kom jag på att jag skulle dammtorka, och nu har jag gått och bokat tvätttid. Gick just och avbokade den, fick världens trötthetsattack, min överspeedenergi är slut, och nu säger jag godnatt.


Önska mig lycka tilll

Jag har just ätit upp min middag....Tänkte skriva att jag snart ska gå och lägga mig, meeeeen så kollade jag på klockan och kom på att jag är på jobbet så, NEJ jag ska inte lägga mig snart. Om fyra timmar ska jag lägga mig. Sitter och undrar vad jag ska hitta på för någonting nu när jag gjort allt som ska göras. Hatar att sitta still och inte ha någonting och göra, speciellt på natten..för då tänker man överdrivet mycket, och ju mer man inte vill tänka ju mer tänker man. Vilket dilemma. Denhär kvällen har verkligen varit en dilemma kväll. Först med mitt mat-dilemma...sen med mitt tänk/tank/tanke dilemma. Undra vad som kommer här nästtttttttt....Nu ska jag googla recept och se om jag hittar någonting spännande och baka, önska mig lycka till. Whop whop!

15 april 2012

Mer borta än hemma

Can I get a whoopwhooop...can I get a whooop whooop..känns som jag sagt det förrut men säger det igen. Ah, nu sitter jag på jobbet igen! Känner mig mer borta än hemma för tillfället. Sista natten inatt och imorgon ska jag försöka ställa tillbaka dygnet till det normala igen, vi får se hur det går!  Nu ska jag fortsätta pumpa "whats your phone number" med plies, halsa kaffe, och hålla tummarna att jag får en lugn natt! Funderar redan nu på att börja äta min matlåda som jag har med mig....men då kommer den va slut innan halva natten har gått. Vilket dilemmma....vi får se hur jag löser dethär! Imorgon när jag vaknar kommer ingen annan än....mini-me hem!! Blir mys. Supermys.



MY NUMBER ONE.

My mind said yes but at the same time "no I shouldn't"

Can I get a whooop whooop..Can I get a whooop whoop...can I......Ojjjjjjjj vad jag är trött...tur att jag slipper köra bil nu på morgonen och har nära hem. Tror jag hade somnat efter vägen om jag hade kört. Jag slutar inom en snar framtid, jag längtar som vanligt vid  den sista nattjobbstimmen hem till min säng. Det är skumt när man jobbar natt, man känner sig mer borta än hemma och dagarna är förbi innan man hunnit vakna och då ska man iväg till jobbet igen..Jag ska se till att inte sova så länge imorgon, för då ska jag gymma. Har lagt in en massa sköna låtar på telefonen, vilket gör mig extra motiverad. Tänk vad mycket musik kan göra med både ens humör och ens hjärna. Jaaa....Sista 40 minuterna kvar nu, sen får jag gå hem och sova. Har en tendens att inte kunna somna direkt jag kommer hem, utan ställa mig och diska, göra kaffe, äta något eller bara ligga uppe och stirra rakt framför mig och stressa upp mig själv med att jag måste somna. Idag kommer jag förmodligen decka som en klubbad säl....mer sovande än vaken typ. Hejja mig själv hejja mig själv, 40 min kvar.
I just keep my feelings to myself because
it´s hard for someone else to understand.

13 april 2012

Ett löfte från mig, till mig

Jag kollade på klockan nyss och frågaded mig själv hur jag kunnat hinna med så lite under dagen. Klockan är fem, känner mig fortfarande nyvaken, jag har nyss diskat undan och duschat? Jag själv besvarade frågan efter en stunds tänkande med ett skratt åt mig själv"juste....jag har ju jobbat natt". Jag vet inte om jag börjar bli senil eller om det bara är dom få sömntimmar jag fått idag..och igår, och den senaste tiden! Efter helgens nattjobb ska jag ställa tillbaka dygnet och lägga mig i normal tid igen. Ett löfte från mig, till mig.


Ojojoj.....

Det är alltid vid 4 tiden jag brukar bli trött när jag jobbar natt....nu är klockan 5 och det är två timmar kvar! Jag kom på mig själv hålla på att få en tröttattack, så jag skyndade mig att sätta igång en ny kanna med kaffe! Tog även ett mint-tuggummi som verkligen gav mig världens wakeup-call...det var starkt som satan, och för tillfället luktar det mint på hela kontoret!! Viljen grejjj...Jag fryser..är trött, saknar min säng. Vill pussa på theo. Undrar hur det är med farmor. Min hjärna håller på att överhettas av alla tankar som snurrar omkring, samtidigt som jag håller på och somna....nu ska jag pumpa musik och halsa kaffe dom två sista timmarna!! Jobbet är bra, men hemma bässssst.

I smile to the sky and think of you

Ni vet när man kommer på sig själv, sitta och le för sig själv? När man tänker så mycket på ett speciellt minne med en  person att man inte kan hålla sig ifrån att le? Ju mera man väl kommer på sig själv sittandes och le över händelsen, ler man ännu mer, och det blir bara ett stort leende av hela tanken som snurrar runt i huvet? I guess you get the point! Sedan jag började jobba ikväll har haft le-attacker (för mig själv) ett antal gånger. Jag vet inte om det beror på att jag har druckit för mycket kaffe, sovit för lite, och tänkt för mycket, men jag är glad...trotts allt kan jag  le för mig själv.

12 april 2012

Jag har så fina vänner

När en jobbig livssituation inträffar, så märker man verkligen vilka ens riktiga vänner är. Vilka det är som hör av sig, och frågar hur det egentligen är. Vilka som bryr sig på riktigt, om man säger så. Min dag idag har varit otroligt jobbig. Bara dom som känner mig riktigt väl vet hur viktig min farmor är för mig. Hon är den person som gör mig lugn i vardagens stress, och ger mig goda råd när jag inte vet dom själv. Just nu sitter jag på jobbet, och jag antar att det är därför jag tänker så mycket. Jag lär nog hinna tänka en hel del till innan jag slutar imorgonbitti. Jag vill bara skriva ett inlägg och säga tack, ni som har hört av er till mig idag! Ni är dom som får mig att le, även i dom mörkaste stunderna. Kärlek till er!!!!!

Jag älskar dig

När någonting oväntat inträffar, blir man chockad. Att se en människa som alltid varit otroligt stark, helt plötsigt se liten och svag ut är ingen bra känsla. Min dag har bestått av tårar. Jag tror att jag har fällt så många tårar att jag inte har några kvar... Jag hatar att se dom jag bryr mig om sårbara. Jag hatar att känna mig hjälplös, och jag hatar att känna känslan av att inte räcka till, trotts att det är allt man vill. Jag utan mina nära är inte jag. Nu håller vi tummarna att allting går åt rätt håll, och att vi tillsammans kan gå igenom dethär. Jag vet att du är stark, men tillsammans är vi starkare. Jag älskar dig.


11 april 2012

Vi undrade vad vi gett oss in på

Ja...hur ska jag börja dethär inlägget då? Känns som jag kan börja från 34353 olika håll men jag väljer att börja från och med NU! Som ni redan vet har jag fått en inneboende som stampade in i hallen med sin resväska igår! Det första vi gjorde var och kolla på varandra och börja asgarva och båda två undrade vad vi hade gett oss in på! Hur som helst så trivs vi som fisken i vattnet ihop som vanligt, och vi har nästan inte rykt ihop någon gång (om man bortser från igår när vi hade tagit powernap från kl 9 till 12 på kvällen och blev hungriga och ställde oss och lagade proteinpannkaka kl tolv på natten). Min kära inneboende gav mig ett recept på egen bodyscrub (som jag var orolig att hon hade hittat på själv men testade iallafall). Det verkade funka trotts att det var både honung och olja och socker inblandat i detdär bodyscrub tipset! Hur som helst....Nu ska vi bädda ner oss i soffan o ha filmkväll! Om ni undrar VAD FAN bilden till höger är....så är det våran proteinpannkaka..............

  

10 april 2012

Idag får vi en inneboende

Hatar att sova och vara själv, det är typ bland det värsta jag vet! Jag vill ha någon att skratta med, och ibland bara någon att vara tyst med! Idag får jag och theo en inneboende. Vi får se hur länge det håller i sig, men vi har en stor plan för den närmaste tiden iallafall! ; )  Känner peppen av träningsvärken sen gårdagen, och peppen inför morgondagens träningsvärk! Solen var galen igår, satt ute på jobbet i solglasögon och hade sommarkänslor...när jag vaknade upp imorse var det vinter igen. Kanske är dags o städa undan solglasögonen och plocka fram täckbyxorna och yllemössan någon månad till...?




9 april 2012

True story


Honestly, I dont have time to hate people who hate me,
I´m too busy loving people who love me... ; )

Iksu rånade mig

Jag kom hem från gymmet för en stund sen, sitter fortfarande i träningskläder och theo kom hem för en liten stund sen! Nu ska vi ta ett bad! På tal om iksu....så glömde jag min vattenflaska hemma idag! Dog efter träningspasset, kiosken där var stängd...men då såg jag en dryckes-automat som tog kort! Såg inget pris någonstans, och hetsig och lycklig sprang jag fram till den och klickde in en liten burk loka! När den väl hade dimpat ner så jag kunde ta den såg jag att den gick på 40 KR?!?!? Iksu rånar folk.....jag lovar att jag njöt av varje citronloka klunk som jag tog!!! Kommer aldrig glömma min vattenflaska igen.....




8 april 2012

Före tuppen och alla mina vänner

Var uppe före tuppen och alla mina vänner idag, startade dagen med en dusch och nu sitter jag på jobbet! Älskar när man vaknar och känner sig morgonpigg, och solen skiner in genom fönstret!! Gårdagen spenderade jag hos farmor, lagade middag och kännde lugnet ute på landet. Jag älskar att spendera tid tillsammans med min farmor, hon gör mig alltid lugn. Idag har tolv timmars arbetspass framför mig. Har packat ner träningskläder i hopp om att inte iksupersonalen har dragit till blåkulla och har påskstängt! Känner peppen inför att avsluta min söndag på gymmet, hoppas dom har öppet....hoppas!!!



4 april 2012

Man måste ta det man vill ha

Man måste ta det man vill ha, om man väntar kan det redan vara utplockat, och för sent. Idag kom chefen till oss med chockladaskar och chocklad-freak som jag är var jag en av dom första som kastade mig över asken! Jag insåg snabbt att även min jobbarkompis plockade exakt dom chockadbitarna som jag gillar, i hela asken!! Plockade på mig dom sista iallafall och skrev en stor lapp över hela skrivbordet...så jag fick ha dom för mig själv!!! Ibland är jag mer ego än vanligt.....speciellt när det gäller choklad!


The one who win, Is the one who thinks he can win

Håret blev lite mörkare, trotts allt. Det känns bra att jag inte längre är så blond att det inte går att bli blondare! Har hunnit med att lämna theo på dagis, varit ute på morgonpromenad, städat och snart ska jag iväg till jobbet! Älskar dagar som man hinner med en massa saker.  Morgonpromenader är underskattade! Nu ska jag fixa middagsmatlåda, sen jobbet.

Min trygghet

 Hon är som ingen annan, och ingen annan är som hon.Hon är en sån människa som alla människor önskar att dom hade i sitt liv. Det är många som säger "det finns ingen som hon", men det finns verkligen ingen människa som är så stark, som min farmor. Jag vet vad hon tänker innan hon sagt vad det är hon tänker säga, och jag ser på vad hon tänker, när jag ser in i hennes blå ögon. Vi delar ett band som jag önskar att alla jag bryr mig om kunde dela, med någon. Jag är tacksam att hon finns vid min sida och ger mig hennes egna livs-råd, sin trygghet, och sprider ett enormt lugn. Ett lugn som jag aldrig skulle haft, utan hennes närvaro. När jag ser på min farmor, kan jag ibland bli så stolt och lycklig att jag har henne i mitt liv att jag nästan börjar gråta. Det, är äkta kärlek!!!!


Verkligheten slog mig

Livet är kort, alldelles för kort för att slösas bort. Människor försvinner fortare än man tror, och man vet aldrig hur länge personerna som man älskar finns. Alla blir äldre, varje dag. Jag hatar att tänka så, men verkligheten slog mig idag. Jag är rädd för den dagen jag kommer se någon av mina nära försvinna och aldrig komma tillbaka. Det gäller inte bara att veta själv att man uppskattar det man har varje dag, det handlar om att visa det till dom man bryr sig om. En dag kommer dom vara borta, och då...är det försent.


2 april 2012

Some people make you laugh

Hej älskade vårväder

 
Fövandla dig inte till snö-orkan igen.
Tack på förhand.

Sen november förra året

PÅ RIKTIGT...jag är fortfarande inte händig efter jag bott ensam såhär länge, kanske för att jag oftast brukar överlåta saker som jag har för mig att jag kommer förstöra, till andra som jag vet har koll. Jag själv är så hetsig när jag ska göra saker. Som idag när jag skullle spika upp en hyll-list som jag väntat ska hänga upp sig själv sedan november förra året. Jag började spikade in en spik för att göra ett hål, som jag sedan skulle sätta en plugg i. När jag skulle banka in pluggen märkte jag att spikhålet var för litet och jag börjaded spika hårdare och hårdare. Ju mer jag spikade, desto fler pluggar flög sönder..... Jag spikade i samma hål ett x antal sekunder var, förstörde 5 pluggar, innan jag märkte att det var någonting i väggen som tog emot. Jag hoppas att det inte var någon ledning eller något som jag höll på och spika hål i, så det blir kortslutning här i tobleronehusen! Vi lär väl märka...Tillslut iallafalll......efter många om och men, fick jag upp hyllan, tänk vilken stor skillnad en liten sak kan göra! Det var värt alla domdär pluggarna...trotts allt!

 

Fallgropar i livet gör en starkare

Det finns människor som mestadels sitter och klagar. Tar mer energi än dom ger, och sprider negativ energi runt omkring. Jag har träffat en hel del sånna människor, försökt finnas där, tills jag kommit fram till att det inte går att hjälpa. Juuuust för att dom inte vill ha hjälp själv. Istället för att sitta och vara bitter över sitt liv(som är riktigt energikrävande) tycker jag att man ska kunna skratta åt motgångar, sprida glädje istället för att ta, och se ljusen även i dom mörka tiderna. Livet blir så mycket lättare om man gör så. Jag tror att om man trotts motgångar och fallgropar, fortsätter att jobba emot sitt mål, känner man sig extra glad när man väl nått dit. För fallgropar i livet gör en starkare, om man väljer att ta sig upp ifrån dom. Alla människor har inte bra dagar jämt, men man väljer oftast själv hur man vill att just denhär dagen, morgondagen, och sin egen vardag ska bli.....


1 april 2012

Påväg

Har förflyttat mig mellan mamma och mormor enda sedan i tisdags här i östersund. Allt för att hinna med att vara så mycket som möjligt på båda ställena. Idag packar vi ihop väskorna för att fara tillbaka till umeå. Jag känner att jag har hemlängtan, mest till IKSU om jag ska vara helt ärlig. Nu, kaffe sen säga hejdå till vårt andra hem. Borta bra, men hemma bäst, saknar min säng också....a lot.